www.kosmetiskklinikviborg.dk

 

 

 

kliniknavn.png

Serum8® Derma roller

Serum8

Serum8® hjemmebehandlingssættet er et dansk udviklet komplet hudplejesystem, som giver dig mulighed for selv at pleje og vedligeholde din hud efter professionelle principper, eller som supplement til professionelle klinikbehandlinger.

Med sin enestående hudstimulerende og plejende effekt henvender Serum8® sig til begge køn i alle aldersgrupper.

Princippet er såre enkelt, først kontrolleret nedbrydning fulgt af accelereret genopbygning.

”Nedbryd din hud og byg den op igen”

”Og igen – og igen”

“Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud”

Serum8® er suverænt, både forebyggende, og som behandling af fine linjer og rynker, og virksomt overfor ar, strækmærker og solskader og generelt hvor huden skal styrkes.

Serum8® er også særdeles effektivt overfor bumset og uren hud.

Førende behandlere anbefaler at du bruger Serum8® Derma Roller til forbehandling af huden, i nogle uger inden du får foretaget behandling med fillers eller laserbehandlinger. Efter behandlingen anbefales at du fortsætter med brugen af Serum8® Derma Roller da det vil bevarer huden spændstig og elastisk.

Hjemmebehandlingssættet består af en lidt mindre ”aggressiv” rulle med mere end dobbelt så mange nåle som den professionelle rulle. Længden på nålene er 0,5 mm og det gør at den type rulle kan bruges uden at huden skal bedøves.

De mange nåle er specielt velegnet til at nedbryde hudens barrierefunktion, mens hudbarrieren er åben påføres Serum8® i et tyndt lag.

Hjemmebehandlingssættet bruges 1 til 2 gange ugentligt i de første 2 – 3 uger og herefter 2 til 3 gange ugentligt.


Kosmetisk Klinik Viborg   -   Ll. Sct. Peder Stræde 8,2, ODINGÅRDEN   -   8800 Viborg   -   Tlf 3071 7130   -   kosmetiskklinikviborg@gmail.com
Administration